Условия за ползване

Условия за ползване

Интернет страницатa www.waveicon.bg представлява търговски център за електронна търговия, чийто създател и собственик е фирма УЕЙВ АЙКЪН ЕООД.

 

Сайтът има специализирана насоченост, а именно продажба на спортни облекла през интернет мрежата по индивидуална поръчка на клиента. Всички цени, посочени в този сайт не включват цена за доставка. "Wave Icon" е регистрирана търговска марка.

 

Всички цени са валидни до изчерпване на наличностите. УЕЙВ АЙКЪН ЕООД си запазва правото да променя цените без да дължи предварително уведомяване на своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация .Всички запазени марки са притежание на техните собственици.

 

Защита на личните данни

Waveicon.bg се ангажира да зачита правата за поверителност на онлайн посетителите на нашият сайт. Waveicon.bg признава значението на защитата на информация събрана за вас. Докато посещавате нашият сайт може да ви помолим да се регистрирате и /или предоставите информация, която лично ви идентефицира, включително име, адрес, телефонен номер, имейл адрес, дата на раждане, кредитна карта или информация за плащането.И друга информация, която може да бъде използвана, за да се свържем с вас.

Ако решите да не ни дадете вашата лична информация, все още можете да използвате по-голямата част от сайта. Но няма да имате достъп до области, които изискват регистрация. Освен това, ако не желаете да получавате мейл по вашата поща може да се "откажете", когато въвеждате вашата лична информация.

 

Моята сметка

Wave Icon ви кани да се регистрирате с профил. Когато се абонирате за My Account, ще бъдете помолени да въведете име, имейл адрес и информация в профила. След като създадете акаунт, периодично ще получатe електронни бюлетини, пълни с най-новата информация за Wave Icon, както и информация за специални промоции .

 

 

 

 

 

Предмет на общите условия

Обект на продажба са Артикулите, предлагани в Сайта към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на Потребителя. Артикулите, обект на продажба чрез Сайта, са описани по вид и качество и са класифицирани в отделни категории по общи и сходни характеристики. Заявяването за закупуване на Артикул / Артикули се приема за изразено съгласие от страна на Потребителя относно вида и качеството им.

 

Начини на плащане

След реализиране на индивидуалната заявка за закупуване на избрания Артикул, по определения за това ред, Потребителя заплаща определената сума на място при доставка от куриер или по банков път.

 

Права и задължения на потребителя

Съгласно ЗЗП Доставчикът e длъжeн да предостави свободно следната информация:

 

Името: ''Уейв Айкън'' ЕООД

Адрес на регистрация:гр.Казанлък ул.Антон Митов 6 

Основните характеристики на продуктите са изписани подробно в страницата .

Цената на продуктите е изписана на страниците за представяне на съответния продукт .

Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цената на продуктите можете да видите в страницата "Информация за доставка" в нашия сайт.

Начините за доставка са описани подробно в страницата "Информация за доставка" в нашия сайт.

 

Отказ от закупените продукти

Потребителите на този онлайн магазин имат право да се откажат от поръчаните продукти в срок от 14 календарни дни, считано от датата на тяхното получаване на посочения адрес за доставка, съгласно чл. 50 от ЗЗП в случай, че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не са увредени и търговския им вид е запазен(всички етикети, стикери и други, трябва да присъстват на стоката във вида в който тя е била получена), съобразно случаите предвидени в чл. 54, ал.3 и чл.55 от ЗЗП.

 

За да упражни правото си на отказ, Потребителя може по избор:

да ни уведоми по удобен за него начин (телефон, писмо изпратено по електронна поща и др.).

Потребителят няма право на отказ от поръчания и замяна на полученият и заплатен артикул/артикули и транспортни разходи, ако стоката е повредена от него.

Потребителят трябва да върне получените артикули на адрес: ул.Антон Митов 6 Казанлък, България. За собствена сметка !

 

Важно: Моля, свържете се с нас на телефон 0899 13 69 99,за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от УЕЙВ АЙКЪН ЕООД

Wave Icone носител на лиценз. Освен ако не е посочено нещо друго, нито един от материалите посочени в сайта не могат да се възпроизвеждат, разпространяват, преиздават, изтеглят, публикуват или копират в никаква форма и по никакъв начин, без предварителното писмено разрешение на Wave Icon .Предоставя се разрешение за показване, копиране, разпространяване и зареждане на материалите от този сайт само за лична, нетърговска употреба, при условие, че не правите никакви промени в материалите и че всички авторски права и други права на собственост се запазват .

Потребителят е длъжен да обезщети УЕЙВ АЙКЪН ЕООД и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителя е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез УЕЙВ АЙКЪН ЕООД в нарушение на закона и настоящите Общи условия.

 

Изменения на Общите условия

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от УЕЙВ АЙКЪН ЕООД като същият се задължава да уведоми Потребителя за промени в Общите условия, като публикува в Сайта съобщение за измененията както и самите изменения - за запознаване с тях. Потребителят се счита обвързан от промените от момента на публикуването им, освен ако не заяви, че не ги приема.

 

 

Всички уведомления, свързани с предоставяне на Услугите чрез Сайта се извършват на телефоните / адресите за контакти, обявени на видно място в адрес за контакт на Потребителя.

Направените по този начин уведомления се считат за надлежно получени до доказване на противното.

 

 

КОНТАКТИ

Адрес: ул.Антон Митов 6 гр.Казанлък , България

За контакти и поръчки: +359 898824240