WAVEICON ОТСТЪПКИ & ВАУЧЕРИ

В тази страница се съдържат всички активни промоции и специални оферти. Но побързайте, някои от тези оферти са валидни за определен период от време. Използвайте нашите кодове за отстъпка. Посетете залите, които са наши партньори и попитайте за техният индивидуален код за отстъпка. 

 

Студио "Вдъхновение"

  

Студио '' Вдъхновение '' е място, създадено за забавление, хармонизиране и балансиране на духа и тялото в едно. За целта предлагаме различни занимания / салса , зумба , народни танци , пилатес и йога /. И ако все още не откривате това, което вас ви вълнува, ние сме готови да чуем вашите търсения и да откликнем на тях. Да раздвижим тела и събудим духа с това , което е най-близко до нас и вълнува сърцето ни ! За нас е важно, тръгвайки си оттук, вие да сте по-усмихнати и заредени с енергия . Вярваме, че танцът е магия и вдъхновява - чувство , което всеки заслужава да усети ! '' Вдъхновение '' е = Хармония !

Попитайте за техният промокод и пазарувайте с 10% отстъпка!

https://www.facebook.com/pg/Студио-Вдъхновение--1120885714653768/

Спорт & Релакс Център "Оренда"

Самообладанието е Йога.
Спокойствието е Йога.
Сръчността в действието е Йога. Контролът на сетивата и ума е Йога.
Всяко нещо, чрез което постигаме някакво съвършенство в живота е Йога...

Попитайте за техният промокод и пазарувайте с 10% отстъпка!

https://www.facebook.com/pg/Спорт-релакс-център-Оренда-353485474812655/

Тренировки и забавление на едно място.Тренирайте с хъс!

За вас предлагаме табата,народни танци,латино танци-кубинска салца и Доминиканска бачата,модерни танци за деца и Ин йога практика.

Попитайте за техният промокод и пазарувайте с 10% отстъпка!

 

https://www.facebook.com/tenitapower/

 

Dance Club Caribe

 

Нашата мисия е да Ви раздвижим, да Ви накараме да усетите магията на танците и естествено, да бъдем ПРИЯТЕЛИ преди всичко!!!

Станете част от семейството на DS CARIBE New!!!

Танцово студио "CARIBE"- ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО!! Салса, Бачата, Кизомба, Меренге, Ча-ча, Пилатес с ластици, Пилатес с топки, Пилатес "Мама и бебе", Зумба, Аржентинско танго, Модерен и класически балет, народни танци.

Попитайте за техният промокод и пазарувайте с 10% отстъпка!

https://www.facebook.com/SalsaClubCaribe/